4kidsz&more x Stichting Het Sterrenboekje

Ik ben niet alleen eigenaresse van 4kidsz&more maar ook secretaris van Stichting Het Sterrenboekje. Dit betekent dus dat ik mij vrijwillig inzet voor deze prachtige Stichting. 

 

Sinds woensdag 15 mei 2019 is Het Sterrenboekje gestart.

Carina & Steef zijn op 8 januari 2019 hun eerste kindje, zoontje Noah*, verloren na een zwangerschap van 23+5 weken. Het idee van Het Sterrenboekje is ontstaan op een lotgenoten bijeenkomst waar Carina bij aanwezig was en waar besproken werd hoe vervelend het is dat sterrenkindjes vaak worden vergeten op hun geboortedag. Facebook stuurt geen herinnering, deze kindjes staan bijna niet op de bekende 'keuken/WC' kalenders en hierdoor is de kans groot dat de ouders geen kaartje of berichtje krijgen op zo een lege, verdrietige dag.

 

Wat houdt Stichting Het Sterrenboekje in:

Wij verzamelen adressen van ouders die graag een liefdevolle attentie willen ontvangen op de geboortedag van hun overleden kindje(s). Wij hebben een kalender waar alle sterrenkindjes op staan en wij zorgen ervoor dat de ouders een pakketje ontvangen op zo een lege dag als de jaardag van hun sterrenkindje(s). Wij hopen zo deze ouders te mogen steunen en hen te laten weten dat hun kindje(s) altijd blijven bestaan. Liefde voor je sterrenkindje(s) verjaart niet.

 

Mocht je meer willen weten over Stichting het Sterrenboekje of wilt u een donatie doen? Neem dan een kijkje op de website www.stichtinghetsterrenboekje.nl. 


Samenwerking mondkapjes

4kids&more heeft samen met Stichting Het Sterrenboekje een mooie samenwerking. De helft van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Stichting! Zodat ouders rond de jaardag van hun overleden kindje een mooi samengesteld pakketje krijgen uit naam van hun kindje. 

Logo zonder tekst.

Voor het bestellen vanuit het buitenland, graag via info@4kidszandmore.nl.

 

Let op: Hou er rekening mee dat de mondkapjes bij mannen vaak wat strakker zitten. Helaas is het 1 maat.