Algemene voorwaarden

Inhoudsopgave

  • Prijzen
  • Bestellingen
  • Betaalmogelijkheden
  • Verzend/Levertijden
  • Verzenden
  • Annuleren en retourneren
  • Privacy
  • Aansprakelijkheid

 

Bij het plaatsen van een bestelling dient de koper akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze worden aan het eind van de bestelling aangeboden. Om door te gaan met bestellen gaat u verplicht akkoord met de gelezen algemene voorwaarden die wij hieronder stellen:


1.0 Prijzen

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn in euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de bestelling nog niet definitief tot stand is gekomen, heeft 4kidsz&more het recht om de prijzen te wijzigen. Een overeenkomst (definitieve bestelling) komt tot stand op het moment dat u de bestelling geplaatst en betaald heeft. 

 

2.0 Bestellingen

Alle omschreven producten en afbeeldingen die op de website van 4kidsz&more staan, kunnen besteld worden in de webshop. 4kidsz&more maakt gebruik van een voorraadsysteem. Ondanks dat kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht. Als dit het geval is zal 4kidsz&more zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

3.0 Betaalmogelijkheden

De betalingen kunnen gedaan worden via iDeal. Zodra uw bestelling afgerond is wordt u meteen doorgeleid naar uw eigen bank om de betaling via iDeal af te ronden. Zodra de betaling gedaan is ontvangt u direct een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Zodra uw betaling ontvangen is kan 4kidsz&more aan de slag gaan met uw bestelde product. Zonder betaling is het helaas niet mogelijk om uw product te leveren.  

 

4.0 Verzend/levertijden

Wij houden in het algemeen 2-5 (werk)dagen aan om uw product verzendklaar te maken. Voor gepersonaliseerde items kan dit oplopen. Wilt u meer weten over de levertijden of wilt u een spoedlevering? Geen probleem, neem dan even contact met ons op. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Houd in de maanden november/december rekening met langere bezorgtijden i.v.m. de feestdagen.

 

 5.0 Verzenden

Wij verzenden alleen binnen Nederland. Hiervoor hanteren wij de volgende prijzen: 

Brievenbuspakket 4.00

Pakket 6,75

Het is tevens ook mogelijk om uw items op te halen.

Dit alleen in overleg.

 

 Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten. Let goed op, bij het invullen van uw (bezorg)gegevens, dat u de juiste postcode invult. Verkeerd ingevulde adresgegevens vallen onder verantwoordelijkheid van de koper.

 

6.0 Annuleren en retourneren

Het kan altijd zijn dat uw bestelde product niet aan uw verwachting(en) voldoet. In dit geval is het mogelijk om de artikelen te annuleren en te retourneren. Wij verzoeken u dan een e-mail te sturen naar info@4kidszandmore.nl. U dient in de annulering uw volledige naam en ordernummer te vermelden met het opgeven van de reden van annuleren en/of retourneren.

 

Het annuleren van een bestelling is kosteloos. Helaas is het niet mogelijk om gepersonaliseerde items te annuleren en/of te retourneren. Deze worden namelijk op maat voor u gemaakt. Voor de annulering van gepersonaliseerde items nadat deze speciaal voor u gemaakt zijn, zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Dit is 50% van het totale bedrag. Onder gepersonaliseerde items verstaan wij producten voorzien van naam, foto en/of geboortedatum of een voorbeeld die door u zelf aangeleverd is.

 

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst het (ongebruikte) product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan 4kidsz&more retourneren. De retourkosten zijn niet voor 4kidsz&more, maar zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Wanneer een artikel door de brievenbus past en niet via Track & Trace retour verzonden word, zijn de risico’s voor de koper. Dit betekent dat als het retour verzonden item niet aankomt, verkoper helaas geen geld retour krijgt.

 

4kids&more behoudt zich het recht om geretourneerde items te weigeren of slechts een  gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of met opzet beschadigd is. Een defect ontvangen product dient u direct na ontvangst door te geven aan 4kidszandmore, dan kunnen wij kijken naar een oplossing. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen 14 dagen geretourneerd of als retour aangemeld zijn, is de zending door u geaccepteerd. 

 

7.0 Privacy

Bij 4kids&more staat privacy en veiligheid in een hoog vaandel. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze webshop en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk is en wij dit ook zo behandelen. Hierbij houden we rekening met de wet privacy Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

 

Mocht u tevreden zijn met uw product en u stuurt hiervan een foto geeft u ons toestemming om deze te gebruiken voor reclame doeleinden, zoals het delen op onze website en onze socials. 

 

Foto's die wij gebruiken op de website van 4kidsz&more mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder onze toestemming. 

 

8.0 Aansprakelijkheid

4kidsz&more is niet aansprakelijk voor de schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door 4kidsz&more geleverde items. 

 

4kidsz&more behoudt zich het recht voor, ten alle tijden deze voorwaarden te wijzigen.